Throwdown – ren inspiration

ronda_rousey_throwdown

Throwdown® är ett märke som fokuserar på atletiska produkter som inspirerar. Med en överlägsen prestanda och innovation så har Throwdown sina rötter i burtillverkning men har en otroligt bred produktportfölj i funktionell kampsportsutrustning och kläder.

Att ständigt förnya sitt sortiment och vara en del utav utav utvecklingen har vart en otroligt viktig del i Throwdowns utveckling. Genom att ständigt vart driven för att förnya sina produkter efter dagens teknik så har Throwdown vart ett extremt populärt varumärke bland de största atleterna inom kampsportsvärlden.

Att kampsportseliten söker sig till Throwdown är ingen konstighet. Namn som Ronda Rousey, Nate Diaz, Frankie Edgar, Rampage Jacksson och Mark Hunt har vart aktiva medlemmar i Throwdowns team och är än idag superstjärnor i MMA världen.

images-2

Ronda Rousey
UFC absoluta första bantamviktsmästarinna och tog MMA världen med storm 2011 då hon deltog på Strikeforce Challangers 18 maincard, där hon besegrade D’Alelio i den första ronden. Det tog inte lång tid inna UFC kontrakterade  henne där hon har dominerat den kvinnliga bantamviktsklassen genom att sätta sina motståndare i hennes kända armbar.

Nate Diaz
Som  var med och vann serien The Ultimate Fighter 5. Nate Diaz har vart i absolut världstoppen i en lång tid men blev ett hett namn då han besegrade fjäderviktsmästaren Conor Mcgregor i UFC 196. Nate är även lillebror till den kända och populära Nick Diaz.

 

 

Lovisa Andersson

Brinner för all form av kampsport och vill sprida det till alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*