Magnus ”Jycken” Cedenblad förlorade mot Jack Marshman under UFC Fight Night 99

Magnus ”Jycken” Cedenblad förlorade mycket snöpligt mot Jack Marshman

magnus-jycken-cedenblad-8

Magnus ”Jycken” Cedenblad förlorade mycket snöpligt mot Jack Marshman när de två krigarna möttes i oktagonen under UFC Fight Night 99 i Belfast förra helgen. Men detta hindrar inte ”Jycken” från att blicka framåt mot nya segrar. Han tänker visa sin familj att det inte är den lätta vägen som gäller.

Vår svenske UFC-fighter i mellanvikt, Magnus ”Jycken” Cedenblad, är inte en person som ger upp i första taget. Det märks ganska tydligt efter den snöpliga förlusten på TKO i andra ronden mot Jack Marshman, en fight som toppade det preliminära kortet under UFC Fight Night 99: Mousasi vs Hall II i Belfast i Nordirland förra helgen.

Cedenblad säger i ett uttalande på sociala medier att han tänker visa att i hans familj är det inte den lätta vägen som gäller. Han tänker istället resa sig upp, torka tårarna och fortsätta kämpa mot samma mål som tidigare.

I uttalandet säger han bland annat följande:

”Varför håller jag på med mma? I grund å botten för att jag älskar det. Men även för att jag vill lägga allt i en skål. Vill chansa. Vill pressa mig utmana mig. Se hur långt jag kan ta detta. Jag började med mma/kampsport i vuxen ålder men har ändå lyckats ta det till den absoluta högsta nivån.”

Skriven av Göran Jacobson

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*