Inför UFC Fight Night 100: Hermansson favorit

Inför UFC Fight Night 100: Hermansson favorit

hermansson

På lördag går UFC Fight Night 100 av stapeln, och bland annat får vi se Antônio Rogério Nogueira ta sig an Ryan Bader, istället för Alexander Gustafsson som fick dra sig ur på grund av skada. Men vi svenskar får ha nattvaka ändå – Jack Hermansson är nämligen oddsfavorit mot Cezar Ferreira. 

Uddevallasonen Jack ”The Joker” Hermansson (14-2) har vunnit sina senaste nio matcher, och är nu favorit för att utöka vinstsviten ytterligare. På lördagens UFC Fight Night 100: Bader v.s. Nogueira 2, går han en match i mellanvikt mot Cezar Ferreira (10-5). Ferreira har fightats i UFC sedan 2012, men har fyra förluster på sina senaste tio matcher.

Helgens Fight Night skulle ha blivit tredje gången gillt för matchen mellan Alexander Gustafsson (17-4) och Antônio Rogério Nogueira (22-7), men redan i slutet på september bokades matchen om och det blir istället en returmatch mellan Nogueira och Ryan Bader (21-5). Senaste gången de möttes var för hela sex år sedan, och då var Bader obesegrad och matchen slutade med ännu en vinst för honom. Men sedan dess har han mött tunga namn som Jon Jones, Tito Ortiz och Anthony Johnson, och fått se sig besegrad av dessa. Bland vinsterna syns dock namn som svensken Illir Latifi, som han knockade nu senast med ett tungt knä i september.

Av: William Ustav

WilliamUstav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*