Superior Challenge 14 blev en succé

superior_14

Superior Challenge 14 blev slutsåld via förköp redan dagen innan galan. Publiken som kom till arenan i hopp om att köpa biljetter i dörren nekades. Dock sändes galan live på Viaplay över hela norden så personer som inte fick chansen att uppleva galan på plats hade möjlighet att följa evenemanget live via TV och Webb. De som missade live-underhållningen hade möjlighet att se eftersändningen av galan på TV10.

sadinou-sy
Sadibou Sy efter KO-segern. Foto: MMAnytt.se

Superior Challenge 14 blev en succé med en fullsatt arena och underhållande matcher. Stämningen i arenan var på topp tack vare den engagerade Stockholms-publiken samtidigt som atleterna gav allt i buren. Alla tretton matcher på matchkortet bjöd på högkvalitativ underhållning när de svenska stjärnorna ställdes mot internationellt motstånd. Evenemanget höll ett högt tempo med non-stop action från start till slut. Responsen efteråt har varit mycket positiv vilket lägger grunden för nästa gala, Superior Challenge 15 som är planerad till den 1:a april 2017 i Stockholm.

Babak Ashti, grundare Superior Group International:

–        Detta var den första galan som vi arrangerade i eget regi sedan 2011 och det är otroligt kul att vara tillbaka på hemmaplan i Stockholm. Jag vill tillägna ett stort tack till Stockholms-publiken som kom dit och stöttade oss och våra atleter, och bidrog till den magiska stämningen. Våra partners Viaplay och Bethard ger oss bättre förutsättningar att bygga nästa generation nordiska MMA-fighters och tillsammans kommer vi att att fortsätta bjuda på adrenalinfylld sportunderhållning.

 

Lovisa Andersson

Brinner för all form av kampsport och vill sprida det till alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*