Matchen mellan Daniel Teymur och Mike Wilkinson ställs in

mike-wilkinson-vs-daniel-teymur

Matchen mellan Daniel Teymur och Mike Wilkinson har tyvärr blivit inställd. Mike Wilkinson har dragit sig ur på grund av en skada.

Daniel Teymur meddelar följande på sin Instagram:

”Hej allihopa, vill bara meddela att matchen jag skulle gå nu på lördag blir inställd pga att min motståndare hoppat av/skadat sig! Det var en tråkig nyhet som ligger utom min kontroll. Jag var i väldigt bra form dessutom! Jag fortsätter att hålla mig iform och väntar på nästa tillfälle, tack för mig”

Matchen var tänkt att gå på ACB 47 galan i Skottland den 1 oktober.

Daniel Teymur tränar på AllStars Training Centre tillsammans med andra framgångsrika svenska fighters som Alexander Gustafsson, Reza Madadi, Magnus Cedenblad. På AllStars Training Centre tränar även brodern och UFC fightern David Teymur.

Han är en av de fighters från Europa som man bör hålla ett extra öga på. Daniel Teymur är obesegrad med 5 vinster som alla har avslutats i första ronden. Senaste matchen gick mot Davor Matic och slutade med en vinst via submission (Armbar).

Mike Wilkinson har gått flera matcher i UFC och hade varit ett bra test för Daniel Teymur. Det är alltid tråkigt när en motståndare drar sig ur i sista minuten.

 

Skriven av Dan B

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*