Georges St Pierre begärde $10 miljoner för en match mot McGregor

gsp

Enligt förre fjäderviktskungen i UFC Jose Aldo så har Georges Saint Pierre begärt motsvarande 86 miljoner kronor för en comeback mot den nuvarande världsmästaren i fjädervikt Conor McGregor.

Detta ska UFC presidenten Dana White ha nekat till och McGregor valde istället att möta Nate Diaz.

Jose Aldo verkar inte ha något emot att läcka ut information om UFC, han är mycket besviken på organisationen och vill få sitt kontrakt med UFC avbrutet. Detta på grund av att han inte har fått möta Conor McGregor i en ny match om fjäderviktstiteln ännu.

Georges Saint Pierre har tidigare sagt att han vill bli kompenserad för uteblivna intäkter från sponsorer om han ska ställa upp i UFC igen. UFC tillåter inga andra sponsorer efter som de nu har ett samarbete med Reebok vilket har medfört att många UFC fighters har klagat på minskade intäkter.

Georges Saint Pierre har hävdat att han meddelat UFC om att han vill göra en comeback och att hans krav är mycket rimliga men fram tills nu har man inte vetat exakt vad Georges Saint Pierre har begärt. Samtidigt så har Saint Pierre testats flitigt av USADA så en ny match kan vara aktuell inom kort.

 

Skriven av Dan B

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*