Josh Samman har avlidit

screen-shot-2016-10-05-at-23-25-29

UFC-fightern Josh Samman dog på onsdagen efter att ha legat i koma sedan förra veckan, då han hittades medvetslös tillsammans med ringannonsören Troy Kirkingburg, som dödförklarades på plats.

Dödsorsaken är fortfarande okänd, men enligt ett officiellt uttalande hade Floridapolisen i fredags åkt till Troy Kirkingburgs hem på grund av en möjlig överdos, när man fann Kirkingburg död och Josh Samman medvetslös. Därför har det spekulerats kring heroin som möjlig dödsorsak, men Sammans mor hävdade under dagen att inga spår av drogen hittats i hennes sons kropp.

Samman slog igenom 2013 i TV-programmet The Ultimate Fighter, efter att ha fightas professionellt en tid. Hans flickvän omkom i en bilolycka samma år, medan de två smsade med varandra. Samman brottades med drogproblem och skrev öppet om sina problem i självbiografin The Housekeeper: Love, Death and Prizefighting, som släpptes tidigare i år.

Förra veckan skrev Samman på kontrakt för att möta Oluwale Bambgose på UFC Fight Night 102 i december, efter att ha förlorat två matcher i rad, varav den senaste i somras.

Josh Samman blev 28 år gammal, och sörjs av familj, vänner och fans.

Av: William Ustav

WilliamUstav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*