Conor McGregor är bettingfavorit inför titelmatchen mot Eddie Alvarez

conor-mcgregor

Den 12 november kommer den regerande fjäderviktsmästaren Conor McGregor att göra ett försök att bli historisk inom UFC, som den förste fightern någonsin att hålla två mästartitlar samtidigt. Detta ska ske genom att besegra lättviktsmästaren Eddie Alvarez i huvudmatchen under UFC 205 i Madison Square Garden i New York.

Bettingen inför denna fight har redan startat och om spelarnas odds stämmer så kommer McGregor att stå som segrare när matchen är över. Den irländske UFC-fightern öppnar nämligen som favorit över Alvarez. Oddsen för den skäggige irländaren är nämligen -140 medan oddsen för att Alvarez skulle få behålla sitt mästarbälte är +110.

Lättviktsmästaren kommer alltså att kliva in i oktagonen som underdog. Nuvarande odds betyder att om du satsar 100 kronor på Alvarez som segrare så vinner du 110 kronor.

Det bör tilläggas att oddsen för matcher på den här nivån ofta kan vara ganska svajiga och ändras flera gånger om innan det är dags för de två krigarna att mötas öga mot öga i oktagonen. Allt bygger i grunden på hur spelarna placerar sina pengar när de spelar på huvudmatchen under UFC 205.

Skriven av Göran Jacobson

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*