Jon Jones, Conor McGregor och Nate Diaz i avgörande möte

fullsizerender-1

Den 10 oktober kallas tre av UFCs största stjärnor, Jon Jones, Conor McGregor och Nate Diaz till Nevada State Athletic Commision (NSAC) för förhör om dopingskandaler och presskonferenskalabalik.

I somras fastnade den före detta UFC världsmästaren i lätt tungvikt, Jon ”Bones” Jones i en dopingkontroll och blev därför avstängd från returmötet mot nuvarande mästaren Daniel Cormier. Jones har förnekat att han skulle vara dopad, men det blir först den 10 oktober som vi kan få ett svar om hans framtid inom UFC, när han förhörs av NSAC.

Även Conor McGregor och Nate Diaz kallas till diskussion samma dag. Detta efter incidenten under presskonferensen till UFC 202, där deras ordkrig eskalerade till att de kastade vattenflaskor på varandra och skapade allmänt tumult. De har dock, till skillnad från Jon Jones, inte blivit avstängda utan väntar nu på eventuella disciplinära åtgärder.

NSAC stängde 2014 av Nate Diaz bror Nick Diaz i fem år för ett positivt drogtest. Huruvida det blir ett lika strängt straff för Jon Jones återstår att se.

Av: William Ustav

WilliamUstav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*