Efter MMA debuten så är Hamza tillbaka på Rumble of the kings

Efter MMA debuten så är Hamza tillbaka på Rumble of the kings

hamza

Hamza Bougamza gick den fjärde juni sin första MMA match Scandinavian Fight Nights där han besegrade Makis Sioutis via TKO. Nu är han tillbaka för att möta Daniel Terry på Rumble of the Kings och tävla i junior welterweight turnering om WMC European titeln.

I en intervju med Kampsport.se så delar han med sig om sina tankar om den kommande galan och sammarbetet med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

Hur känns det att få vara på en gala som Rumble?
– Det känns skit bra! Det är en grym gala som alltid levererat bra fighter och grymma namn på fightcardet. Jag har alltid gått på Rumble of the kings galorna förut och drömt lite om att någon gång få fightas på denna gala, så just nu känns det som att min tid är inne och det är dags o skina.

Hur har du förberett dig?
– Jag förbereder mig alltid som jag har gjort genom att alltid träna hårt och utveckla alla mina tekniker och kondition och försöka bli den mest kompletta fighter jag kan bli. Det handlar om det i första hand sen resten har jag i blodet.

Hur tror du att fighten kommer att gå?
– Det kommer bli en grym fight och det kommer bjudas på snabba hårda tekniker och lite show från min sida, jag tror publiken kommer gilla den. Sen förhoppningsvis så vinner man andra matchen också och plockar hem ännu ett bälte till kollektionen.

Du är en av få personer som faktiskt blev handplockade av Zlatan för att representera hans märke, hur känns det?
– Ja hur stor är chansen egentligen haha nej men de va kul att få jobba med kungen Zlatan och det gav mig en bra boost och jag fick en hel del bra feedback och folk som känner mig blev chockade. De va en kul grej faktiskt, det är en på miljonen liksom att få vara ansiktet utåt för en stor världsstjärna.

Du gick en MMA match för längesen kommer du gå fler MMA matcher i framtiden?
– Jag gjorde MMA debut den 4juni där jag mötte en grek som jag avslutade i tredje ronden, mma är en nytändning samtidigt som det motiverar mig till att träna ännu mer så de ska bli kul o få visa mina färdigheter på den fronten också.

Hur ser din framtid ut?
– Min framtid ser ljus ut jag strävar alltid efter att bli bäst och jag hoppas en vacker dag att alla kommer minnas mig som en exceptionell fighter som satt sin ort och länder på kartan.

Ni finner era biljetter till galan här.

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*