Conor McGregor historisk – vann titelmötet inatt

conor

Det finns inte så många olika sätt att säga det på. Conor McGregor fullständigt dominerade i titelmötet i lättvikt mot Eddie Alvarez. Nu har han, precis som utlovat, två titelbälten i olika viktklasser – något som aldrig tidigare har hänt i UFC. 

Minuterna inför matchen såg Conor ”The Notorious” McGregor (21-3) oerhört självsäker ut, och även om han var favorit hos både spelbolag och experter var det många som varnade för Eddie Alvarez (28-4) brottning. Men det blev inte så mycket med det.

En kort stund i första ronden träffade McGregor med ett slag som skickade ner Alvarez på mattan, och det var tydligt redan från början att det här var en katt-och-råtta-lek för irländaren. McGregor hade gått upp en viktklass för att möta Alvarez, men det var uppenbart att klasskillnaden dem emellan inte handlade om vikt. Alvarez var illa ute och knockades tre gånger i rond ett, men McGregor såg inte ens ut att använda hälften av det han hade i sin arsenal.

I andra ronden kom avslutet i form av McGregors berömda vänster, som följdes upp av tre slag medan Alvarez föll till marken.

I intervjun efter matchen var McGregor märkbart irriterad över att han inte på en gång fick sitt nya mästarbälte, medan Joe Rogan försökte dra ut det som många väntade på – svaret på spekulationerna om hur den nye mästarens framtid ser ut. Men det bjöds på inget annat än en ursäkt till alla som McGregor hånat och förolämpat… nästan.

– Jag vill ta tillfället i akt och be om ursäkt… till absolut ingen! Dubbelmästaren gör vad i h-lvete han vill, utropade han och visade upp sitt nya bälte.

Se segerintervjun här nedan.

Av: William Ustav

WilliamUstav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*