Ronda Rouseys nästa match kan bli i UFC 207!

ronda

Det är möjligt att Ronda Rouseys nästa match kan bli redan i UFC 207 den 30 december. Enligt Fox Sports så har matchen erbjudits Rousey men fortfarande pågår förhandlingar och inget är bestämt ännu.

Det har varit ganska tyst om Ronda Rousey sedan förlusten mot Holly Holmes. En knäskada har förhindrat en återkomst i oktagonen fram tills nu.

Det var en brutal förlust mot Holly Holmes som slutade i en KO via spark mot huvudet. Hon tog förlusten väldigt hårt och frågan var ifall hon överhuvudtaget kommer tillbaka efter motgången, hon har ju dessutom en karriär i Hollywood.

Men nu verkar det alltså som att förhandlingar pågår om en match mot den regerande världsmästaren Amanda Nunes.  På Amanda Nunes Instagram kan man läsa ”Fight news coming soon” så något är på gång. Om det är en match mot Ronda Rousey kan man bara spekulera och hoppas på i det här läget.

Ronda Rousey är en av UFC största stjärnor och såg fullständigt oslagbar ut fram tills förlusten mot Holly Holmes. Sedan Ronda Rousey blev av med världsmästartiteln i nov 2015 så har mästarbältet skiftat händer mellan Holly Holm, Miesha Tate och Amanda Nunes.

 

Skriven av Dan B

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*