Ronda Rousey tänker sluta med MMA snart

ronda-ellen

I en intervju på The Ellen Degeneres Show fick tittarna veta ett och annat om Ronda Rouseys privatliv. Men den stora snackisen blev hennes avslöjande om att den kommande matchen mot Amanda Nunes ska bli en av hennes sista.

Ronda Rousey (12-1) är en av UFC:s största stjärnor någonsin, och såg till synes oslagbar ut innan hon mötte Holly Holm i november förra året. Då blev hon fullständigt överkörd, och det har spekulerats vilt i huruvida hon har någon framtid inom MMA efter det. Hon har själv inte uttalat sig så mycket om hur hon ser på fortsättningen av sin karriär, fram tills nu det vill säga.

– Det här är definitivt en av mina sista matcher. Så alla borde titta. Den här showen kommer inte finnas för evigt, sa hon till Ellen Degeneres.

Den 30 december på UFC 207 möter hon bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes (13-4), i en match där oddsen talar för Rousey men där fansen är splittrade. Är hon lika vass och hungrig som när hon var på toppen av sin karriär? När hon pratade om livet med sin pojkvän Travis Browne, som också är en UFC-fighter, sa hon följande:

– Han har gjort mig tam nu, sa hon.

Frågan är nu om det blir den gamla ”Rowdy” Rousey eller en tam skugga av hennes forna jag som vi får se i oktagonen på UFC 207.

En del av intervjun går att se här:

Av: William Ustav

WilliamUstav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*