Josh Samman funnen medvetslös med död man i sitt hem

josh-samman

MMA-världen är i chock sedan den omskakande nyheten om UFC-fightern Josh Samman blev känd. Samman går just nu sin absolut tuffaste fight någonsin när han bokstavligt talat kämpar för sitt eget liv på ett sjukhus i hemstaden Tallahassee i Florida.

Den 28-årige mellanviktaren Samman hittades i fredags medvetslös i sitt eget hem, tillsammans med sin gode vän Troy Kirkingburg, välkänd ringspeaker, som dock konstaterades död vid upptäckten. Polisen i Tallahassee är ännu så länge förtegen kring omständigheterna angående det inträffade.

Det verkar som om katastroferna följer Samman hack i häl. För tre år sedan omkom hans dåvarande flickvän Hailey Bevis i en tragisk singelolycka. Under utredningen som följde på olyckstillbudet framkom det att Bevis konverserat med Samman via sms under färden i sin bil, vilket var den direkta orsaken till olyckan som kostade henne livet.

Samman har som MMA-fighter ett ganska imponerande CV på 12-4. Sju av hans vinster har kommit på KO. I sin senaste match, under UFC Fight Night 91 den 13 juli i år, mötte han Tim Boetsch, en fight som dock slutade med förlust för Samman på TKO i den andra ronden.

Men den tuffaste matchen utkämpar han alltså nu, på ett sjukhus där han är försatt i koma och är kopplad till en respirator.

Skriven av Göran Jacobson

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*