Costas ställs mot idolen på Rumble of the kings

constantino-nanga-vs-marco-pique_3

Rumble of the kings är äntligen tillbaka med en fullspäckad gala den 25:e november på Annexet i Stockholm. Södermalmsbon Costantino ”Costas” Nanga ställs mot den välmeriterade Marco Pique i en super middleweight fight.

Costas slog igenom ordentligt och presenterade sig för den svenska Thaiboxningsscenen när han vann SM-guld nu under 2016. Inte nog med det så följde Costas upp det med ett VM-brons i Jönköping.

Har mycket kvar att bevisa
I en intervju med www.budokampsportnews.se så tar Costas det väldigt lugnt över succén, och har det väldigt klart för sig vad han behöver att göra. ”Det är klart att jag har fått höra från folk att jag är bra och så, och jag kan inte ljuga och säga att det inte påverkar mig positivt. Men samtidigt vet jag att jag har mycket kvar att lära mig, jag har mycket kvar att bevisa”.

Idolen Marco Pique
Costas möter den välmeriterade Marco Pique som går under namnet ”The Sniper”. Marco kommer till galan med 67 vinster och har titlar från W.F.C.A. Muay Thai world champion, W.M.C. Muay, W.P.K.L. Dutch Muay Thai champion och har fightas mot världseliten under en lång tid. marco

Men Marco är inte helt okänd för Costas då han alltid har sett upp till honom som en förebild och även försöker efterlikna honom. ” Marco är en sådan fighter jag alltid har sett upp till som en förebild för mig. Jag har innan mina matcher kollat lite på hans för att försöka dra lärdom av honom och efterlikna vissa grejer som han gör ”.

Min Thaiboxning i ringen ska tala mest
Träningen är i full gång för Costas och hans träning är som den alltid har varit och han har inte så mycket lust till att prata om den. ”Jag kör på som vanligt, en fight är en fight, liksom. Man går in hårt för att vinna och jag tränar väldigt intensivt nu med min tränare och coach Thomas Rasmussen.  Jag pratar egentligen inte så mycket, utan jag vill att min thaiboxning i ringen ska tala mest.”

Biljetter till eventet finner ni här

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*