Conor McGregor redo för match under UFC 205

conor-mcgregor

UFC 205 är en MMA-gala som många fighters är intresserade av att få bli delaktiga i. En av alla UFC-atleter som har ställt sig till förfogande är irländaren och tillika regerande mästaren i fjädervikt, Conor McGregor (20-3-0). Men frågan är om vi kommer att få se ”The Notorious” in action i oktagonen i Madison Square Garden eller inte.

UFC 205 går av stapeln den 12 november och är som bekant historisk i det avseendet att det handlar om den allra första professionella MMA-galan i delstaten New York sedan guvernören Andrew Cuomo i april upphävde det tidigare rådande förbudet mot MMA.

Enligt uppgifter som presenterats av Fox Sports har McGregor dragits med en benskada som han ådrog sig i sin senaste match mot Nate Diaz. Denna skada ska nu vara läkt och irländaren har redan återvänt till gymmet. Kolla in Sveriges bästa Casinobonus!

Fox Sports källor uppger att McGregor mår bra och att han är redo för en eventuell titelmatch mot lättviktsmästaren Eddie Alvarez. Men problemet är att UFC i skrivande stund ännu inte erbjudit vare sig McGregor eller hans management möjligheten till en sådan fight på matchkortet för UFC 205.

Alvarez har istället blivit erbjuden en match mot Khabib Nurmagomedov på kortet för antingen UFC 205 eller 206, en gala som går i Toronto, Kanada, den 10 december. Detta ställer uppenbarligen till problem för McGregor i hans strävan efter att bli den förste i UFC:s historia att bära två mästarbälten samtidigt.

Skriven av Göran Jacobson

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*