Charles Bennett vinner på KO efter 7 sekunder och utmanar Wanderlei Silva

Charles Bennet Rizin 2

Charles ’krazy horse’ Bennett vinner sin match på KO efter 7 sekunder mot Minoru Kimura under Rizin 2 galan i Japan. Charles Bennett var sig lik och pratade med kameran och studsade runt som en galning. Redan första slaget från Charles Bennett träffade hårt och domaren stoppar matchen efter några uppföljande slag mot en försvarslös Minoru Kimura.

Efter matchen så tar Charles Bennett tillfälle i akt och utmanar Wanderlei Silva för $ 300,000, Charles Bennett säger att det är det enda sättet för Wanderlei Silva att möta honom.

För de som inte vet så har det funnits en rivalitet mellan Wanderlei Silva och Charles Bennett ända sedan 2005 då Charles påstod att han knockade Wanderlei Silva under ett slagsmål bakom kulisserna på en Pride gala. Det hela började egentligen med att Charles Bennett och Cristiano Marcello rykte ihop. Cristiano Marcello var BJJ instruktör på Chute Boxe som var Wanderlei team på den tiden.  Det slutade med att Cristiano Marcello får in en triangel choke på Charles Bennett som blir medvetslös. Sedan när Charles vaknar till så rusar han upp och överraskar Wanderlei Silva med ett slag som enligt Charles Bennett ska ha knockat Wanderlei Silva. En video där Charles Bennett berättar sin version av händelsen hittar man här, där ser man även en inspelning på slagsmålet mot Cristiano Marcello.

Om det ligger någon sanning i Charles Bennett påstående kan man bara spekulera om men Wanderlei Silva verkar i alla fall väldigt upprörd på Charles Bennett och de höll på att ryka ihop i en lobby på ett hotell i Tokyo i samband med Rizin 2.

Här är matchen mellan Charles ’krazy horse’ Bennett och Minoru Kimura

https://www.youtube.com/watch?v=H664I-lxxQY

 

Skriven av Dan B

Jerry Roslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*