Av: WilliamUstav -november 21st, 2016

hermansson-ferreira

Trots fördelaktiga odds fick svenska hoppet Jack Hermansson se sig besegrad av Cezar Ferreira via submission i den andra ronden. Och Ryan Bader visade varför han är ett av de hetaste namnen i UFC just nu genom att besegra Antônio Rogério Nogueira.

UFC Fight Night 100 i São Paolo, Brasilien, bjöd på ett antal spännande matcher och avslut. Men vi i Sverige såg nog mest fram emot Jack Hermanssons (14-2) andra UFC-match, framför allt eftersom han var segertippad. Men redan i den första ronden blev det uppenbart att spelbolagen inte alltid behöver ha rätt. Cezar Ferreira (10-5) landade fler attacker och såg allmänt snäppet vassare ut, och även om Hermansson såg ut att börja starkt i andra ronden lyckades Ferreira fånga hans spark och på marken koppla greppet om sin motståndare och matchen. Triangelstrypningen var ett faktum och Hermansson fick klappa av.

Huvudmatchen var ett returmöte mellan Ryan Bader (22-5) och Antônio Rogério Nogueira (22-8), som senast hade fightats 2010. Då liksom nu segrade Bader, som bara har en förlust på de senaste tre åren, mot Anthony Johnson (22-5) som i december för andra gången utmanar Daniel Cormier om UFC-titeln i lätt tungvikt.

Se fler resultat från UFC Fight Night 100 här: http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-brazil-nov-19-2016?id=

Av: William Ustav

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,